Uniec 3 Examentraining Utiliteitsbouw-detail

De examentraining is geschikt voor personen die thuis zijn in energieprestatie berekeningen utiliteitsbouw en zich willen diplomeren om utiliteitsgebouwen en woningen te kunnen afmelden conform de eisen in de NTA 8800. Tijdens de examentraining wordt aandacht besteedt aan moeilijke punten uit de ISSO 75.1 en oefent u op een zeer interactieve manier de verschillende onderdelen die bij de examens aan bod komen. Daarmee test u of u de stof die u als huiswerk heeft gemaakt, goed beheerst en went u aan de manier van vragen stellen tijdens de examens.

Vooropleiding: de examentraining kan alleen gevolgd worden als eerst de Uniec 3 softwaretraining Utiliteitsbouw is gevolgd.

De examentraining gaat ervan uit dat de student de volgende onderwerpen bestudeert als zelfstudie:

  • ISSO 75.1 – geschatte tijdsduur: 16 uur – indien je (nog) niet beschikt over de ISSO 75.1 dan verschaffen wij een tijdelijke licentie ter voorbereiding
  • Een proefexamen maken – maximale tijdsduur: 7,5 uur
  • Rc- waarde berekeningen maken conform NTA 8800 hoofdstuk 8 – wij leveren hiervoor een syllabus met toelichting en voorbeeldberekeningen

Lees in ons Plan van Aanpak meer over het huiswerk en de invulling van de training.

Deze training is geschikt om de examens voor Utiliteitsbouw af te leggen. Voor Woningbouw verwijzen we u naar het Woningbouw examenpakket.

Data online training:
do 18 februari en di 2 maart

let op: dit is alleen de examentraining, de examens moet u zelf boeken bij ’t Examenpark of CITO!

Tijden trainingsdagen:
1e dag: 9:00 – 15:00 uur
2e dag: 9:00 – 15:00 uur

Prijs:
€ 800,- ex BTW 

Aanmelden

Inhoud examentraining

We volgen de hoofdstukken structuur van de ISSO 75.1. Tijdens de training toets je of je het opnameprotocol goed beheerst door middel van voorbeeldvragen zoals die op het examen zouden kunnen komen. Daarnaast bevat het lesprogramma toelichting op de moeilijkere onderdelen uit de ISSO 75.1, zoals formules en ingewikkelde installaties.

Verder ontvang je als onderdeel van de training een uitgewerkte set proefexamens waarmee je je goed kunt voorbereiden op de examens.