Uniec 3 Examenpakket Utiliteitsbouw-detail

Met het examenpakket boekt u in 1 keer de examentraining en het examen. Daardoor weet u zeker dat u aansluitend op uw opleiding de benodigde examens kunt afleggen. Het totaalpakket is 3 dagen: 1,5 dag cursus en 1,5 dag examen.

Dit pakket is geschikt voor personen die thuis zijn in energieprestatie berekeningen utiliteitsbouw en zich willen diplomeren om utiliteitsgebouwen en woningen te kunnen afmelden conform de eisen in de NTA 8800. Tijdens de examentraining komt het opnameprotocol aan bod en helpen we de cursisten om praktijksituaties herkennen. De cursisten brengen zelf een laptop (of tablet) mee om deel te kunnen nemen aan de opdrachten.

Vooropleiding: het examenpakket kan alleen gevolgd worden als eerst de Uniec 3 softwaretraining Utiliteitsbouw is gevolgd.

Het examenpakket gaat ervan uit dat de student de volgende onderwerpen bestudeert als zelfstudie:

  • ISSO 75.1 (tijdens de cursus krijgt u inzicht in welke onderdelen extra aandacht behoeven omdat ze nieuwe informatie bevatten t.o.v. de kennis die een EPC-adviseur heeft) – geschatte tijdsduur: 12 – 16 uur
  • Een proefexamen maken (tijdens de laatste cursusochtend worden interessante en moeilijke onderdelen uit het proefexamen behandeld en is er gelegenheid voor vragen;  door het proefexamen thuis te maken kan de cursist deze ochtend optimaal benutten) – maximale tijdsduur: 7,5 uur
  • Rc- en U-waarde berekeningen maken conform NTA 8800 hoofdstuk 8 (dit komt niet aan bod tijdens de cursus, indien u wel training wenst, neem dan contact met ons op)

Dit examenpakket is geschikt om de examens voor Utiliteitsbouw af te leggen. Voor Woningbouw verwijzen we u naar het Woningbouw examenpakket.

Data:
trainingslocatie BCN Utrecht:
16, 23, 30 september – VOL
vr 2 oktober, vr 9 oktober, vr 16 oktober 

trainingslocatie BCN Zwolle:
di 15 september, di 22 september, di 29 september

trainingslocatie BCN Eindhoven:
14, 17, 24 september -VOL
di 29 september, ma 5 oktober, di 13 oktober

Alle dagen:  9:00 – 17:00 uur

Prijs:
cursus: € 800,- ex BTW (inclusief lunch en parkeren)
examen: € 1.350,- ex BTW (inclusief lunch en parkeren)*
U boekt dit als een totaalpakket à € 2.150,- ex BTW.

* indien i.v.m. Corona er minder examenkandidaten per zaal worden toegelaten kan er sprake zijn van een Corona-toeslag (’t Examenpark communiceert hierover met u indien van toepassing)

Aanmelden

Inhoud examenpakket

Onderdeel Inhoud
Examentraining 1,5 dag:
kennis van het opnameprotocol (ISSO 75.1) & BRL 9500, herkennen van praktijksituaties en evalueren proefexamen
Examen 1,5 dag:
5 examen modules benodigd voor EP/D-adviseur Utiliteitsbouw: U1, U2, U3, U4d, U5
zie ons nieuwsbericht voor toelichting op de examenmodules