Uniec 3 Examentraining Woningbouw-detail

De examentraining is geschikt voor personen die thuis zijn in energieprestatie berekeningen woningbouw en zich willen diplomeren om woningen te kunnen afmelden conform de eisen in de NTA 8800. Tijdens de examentraining wordt aandacht besteedt aan moeilijke punten uit de ISSO 82.1 en oefent u op een zeer interactieve manier de verschillende onderdelen die bij de examens aan bod komen. Daarmee test u of u de stof die u als huiswerk heeft gemaakt, goed beheerst en went u aan de manier van vragen stellen tijdens de examens.

Vooropleiding: de examnetraining kan alleen gevolgd worden als eerst de Uniec 3 softwaretraining Woningbouw is gevolgd.

De examentraining gaat ervan uit dat de student de volgende onderwerpen bestudeert als zelfstudie:

  • ISSO 82.1 – geschatte tijdsduur: 16 uur –  indien je (nog) niet beschikt over de ISSO 82.1 dan verschaffen wij een tijdelijke licentie ter voorbereiding
  • Een proefexamen maken  – maximale tijdsduur: 7,5 uur
  • Rc- waarde berekeningen maken conform NTA 8800 hoofdstuk 8 – wij leveren hiervoor een syllabus met toelichting en voorbeeldberekeningen

Lees in ons Plan van Aanpak meer over het huiswerk en de invulling van de training.

Dit examenpakket is geschikt om de examens voor Woningbouw af te leggen. Voor Utiliteitsbouw verwijzen we u naar het Utiliteitsbouw examenpakket.

Data online training:
do 18 februari & maandag 1 maart

let op: dit is alleen de examentraining, de examens moet u zelf boeken bij ’t Examenpark of CITO!

Tijden trainingsdagen:
1e dag:
 9:00 – 15:00 uur
2e dag: 9:00 – 15:00 uur

Prijs:
€ 800,- ex BTW 

Aanmelden

Inhoud examentraining

We volgen de hoofdstukken structuur van de ISSO 82.1. Tijdens de training toets je of je het opnameprotocol goed beheerst door middel van voorbeeldvragen zoals die op het examen zouden kunnen komen. Daarnaast bevat het lesprogramma toelichting op de moeilijkere onderdelen uit de ISSO 82.1, zoals formules en ingewikkelde installaties.

Verder ontvang je als onderdeel van de training een uitgewerkte set proefexamens waarmee je je goed kunt voorbereiden op de examens.