Skip to main content

Overzichtelijk

Uniec 3 behoudt de overzichtelijke opzet van Uniec 2. De bouwkundige bibliotheek blijft de centrale plek voor al uw bouwkundige constructies in het project. Daarnaast zal er een overzicht zijn met alle installaties in het gebouw, zodat u in één oogopslag kunt zien welke technieken worden toegepast. Verder is de opzet zeer geschikt om grotere (appartementen)gebouwen overzichtelijk weer te geven.

Uitgebreid

Zoals u van ons gewend bent kunt u ook in Uniec 3 kiezen uit alle installaties met een verklaring. Daarnaast nemen wij producten op gebaseerd op productinformatie. Hierdoor kunt u de energiezuinigheid van een product op diverse vlakken goed waarderen zonder zelf uitgebreid de productinformatie na te hoeven pluizen.

Betrouwbaar

Uniec 3 is geattesteerd conform BRL 9501, de beoordelingsrichtlijn voor EPG software. U kunt het attest van versie 3.0, versie 3.1, versie 3.2 en de maatwerk module downloaden. Uniec 3 helpt u als gebruiker ook om betrouwbare rekenresultaten te genereren door tal van interne checks waarmee tegenstrijdigheden of onwaarschijnlijkheden in de berekening onder uw aandacht gebracht worden. Hierdoor wordt u geholpen om fouten in de berekening te voorkomen.

Online

Doordat Uniec 3 online software is, hoeft u nooit software te installeren of updaten. U kunt Uniec 3 op allerlei apparaten gebruiken, waarbij speciale aandacht is besteed aan gebruikersvriendelijkheid op de tablet. U kunt dus waar u ook bent over uw software en berekeningen beschikken in een beveiligde omgeving. Verder is de online producten database altijd actueel en kan door ons iedere dag aangevuld worden.

Betrokken

Een abonnement op Uniec 3 is inclusief helpdesk. Onze medewerkers zijn bijzonder betrokken en proberen nog dezelfde dag uw vraag te beantwoorden. Wij zijn bekend om deze snelle service en garanderen u in ieder geval antwoord binnen 48 uur. En bent u ’s avonds of in het weekend nog aan het werk, dan kunt u altijd kijken bij de FAQ’s of de uitgebreide toelichtingen in de software raadplegen.

Voordelig

In onze prijsstelling maken we onderscheid naar de mate waarin u de software gebruikt. De aanschafprijs is inclusief een aantal berekeningen. Indien u meer gebruik van Uniec 3 wilt maken, kunt u extra berekeningen aanschaffen. Onze prijzen zijn inclusief helpdesk en inclusief gratis online opslag van uw berekeningen. Zie onze tarieven pagina voor de prijzen.