Skip to main content

Vanaf vandaag kunt u Uniec 3 aanschaffen in onze webshop. Onderstaand ontvangt u de instructies om de aanschaf soepel te laten verlopen. Let op: alleen de beheerder heeft rechten om de licentie aan te kopen. Gebruikers die geen beheerder zijn, kunnen wel zien of de licentie aangeschaft is. Op het tabblad “Licentiegebruikers” ziet u wie beheerder rechten binnen uw licentie heeft. Als u zelf niet bevoegd bent om een licentie aan te schaffen, kunt u een medewerker van de financiele administratie uitnodigen als extra gebruiker met beheerder rechten. Helaas is er voorlopig geen andere manier om Uniec 3 aan te schaffen dan via de webshop.

Als u uw proeflicentie voor 1 januari 2021 wilt omzetten naar een betaalde licentie, dan kunt u inloggen en onderstaande stappen volgen. Als u na 1 januari 2021 uw licentie aanschaft, kunt u stap 1 overslaan. De proeflicentie zal geen toegang meer geven tot uw projecten, maar alleen tot de webwinkel. U komt dan vanzelf in het licentiebeheer waar u de aanschaf kunt doen vanaf stap 2. Na aanschaf van module(s) zullen de projecten uit de proeflicentie weer toegankelijk zijn.

Stappenplan voor aanschaf licentie Uniec 3:

  1. Ga na inloggen naar het licentiebeheer. U kiest dat rechts bovenin onder uw inlognaam
  2. In licentiebeheer is het tabblad “Licentie” zichtbaar met daarop de button om de licentie aan te schaffen. Als u uw adresgegevens nog niet heeft ingevuld, kunt u dat eerst doen op het tabblad “Adres”. Let erop om alle velden in te vullen en op te slaan.
  3. Klik op de button “Licentie aanschaffen”. U kiest op de Winkel pagina welke module(s) u aanschaft en indien gewenst kunt u ook afmeldtegoed aanschaffen. Tijdens het bestelproces wordt meerdere keren gevraagd om uw gegevens te controleren. Doe dit zorgvuldig, zodat u de juiste modules aanschaft en de juiste informatie op de factuur krijgt. Omdat de NTA 8800 per 01-01-2021 ingaat is het druk bij de helpdesk en kunnen wij u waarschijnlijk niet direct assisteren als u verkeerde modules of bundels aanschaft of uw adresgegevens verkeerd heeft ingevuld! Uw medewerking hierin stellen wij op prijs.
  4. Na betaling is de aanschaf verwerkt en ziet u dit terug op het tabblad “Licentie”. In onderstaande voorbeeld is de module Woningbouw aangeschaft en 100 woningen afmeldtegoed. U kunt op ieder gewenst moment de andere module aanschaffen of meer afmeldtegoed kopen.
  5. De factuur wordt verstuurd naar het mailadres dat u heeft opgegeven. Al uw facturen worden ook opgeslagen op het tabblad “Licentie”  waar u deze kunt downloaden.