Skip to main content

Op dit moment is Uniec 3 gratis. Dat blijft zo tot 1 januari 2021. De tarieven die gelden vanaf 1 januari 2021 kunt u zien op onze website.

Op dit moment ontwikkelen wij een webshop gekoppeld aan het licentiebeheer van Uniec 3. In het licentiebeheer zal het mogelijk worden om zelf de gewenste modules en eventueel afmeldtegoed aan te schaffen. Het afmeldtegoed wordt verkocht in bundels. Hoe meer afmeldtegoed u aanschaft, hoe goedkoper de afmeldingen per stuk worden. Het afmeldtegoed is onbeperkt geldig en wanneer het afmeldtegoed verbruikt is, kunt u extra bundels aanschaffen.

Uw proeflicentie op Uniec 3 wordt bij aanschaf omgezet naar een definitieve licentie. Alle aangemaakte projecten blijven dus bewaard. Ook als u de aanschaf niet voor 1 januari heeft gedaan, zullen uw projecten nog enkele maanden bewaard blijven. De toegang tot de webshop blijft voor de afgesloten proeflicentie open, zodat u ook in 2021 nog tot aanschaf over kunt gaan zonder dat de berekeningen die u in 2020 heeft gemaakt verloren gaan.

Op dit moment hoeft u niets te doen om uw licentie op Uniec 3 om te zetten naar een definitieve licentie. In december zullen wij alle gebruikers van Uniec 3 informeren wanneer de webshop gebruikt kan worden.