Skip to main content

Eind december 2023 is aan ons het ISO 27001:2022-certificaat toegekend. Hiermee zijn wij gecertificeerd voor informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy.

Privacy en bescherming

Onze ISO 27001-certificering geldt voor al onze softwareproducten. Onze opdrachtgevers kunnen er dus vanuit gaan dat hun gegevens bij ons altijd op een veilige wijze gebruikt worden en dat privacy daarbij goed gewaarborgd is. Verder hebben we doeltreffende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gegevens altijd goed beschermd zijn. Onze beveiligde manier van werken ligt vast in een Information Security Management System (ISMS). Dit hebben we met goed gevolg laten auditeren door certificeringsinstituut DNV.

Wat is de toegevoegde waarde van een softwarebureau dat ISO 27001-gecertificeerd is? Steeds meer opdrachtgevers vereisen certificering om de volgende redenen:

  1. Het informatiebeveiligingsbeleid en de uitvoering daarvan wordt door al onze medewerkers gedragen. Hiermee voorkomen we onder andere inbreuken op de beveiliging.
  2. Verder toont het certificaat aan dat we veel waarde hechten aan de privacy en bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens. We maken de kans op bedrijfsrisico’s en incidenten zo klein mogelijk.
  3. Tot slot blijven we ons informatiebeveiligingsbeleid continu verbeteren voor de beste bescherming en beveiliging.

Contact

Voor vragen over onze ISO 27001-certificering of een melding vanwege informatiebeveiliging of een kwetsbaarheid kunt u contact met ons opnemen.