Skip to main content

In deze release van Uniec 3.2.7.0 is onder ‘Instellingen’ de keuze ‘Toon alleen geldige verklaringen’ toegevoegd. Deze keuze filtert de lijst met producten in Uniec 3 op geldigheid in de BCRG database. Staat deze keuze aan (default) dan worden alleen producten met geldige verklaringen getoond. Als een berekening wordt geopend waarin producten met niet geldige verklaringen zijn gebruikt, wordt er een waarschuwing gegeven. Tevens zijn de menu’s waarin de producten getoond worden breder gemaakt waardoor het bij lange omschrijvingen beter leesbaar is welk product gekozen is.

De werking van de keuze ‘exporteren met energielabel’ is aangepast. Als een map wordt gedownload waarin deels berekeningen aanwezig zijn die geen energielabel hebben, kan ervoor worden gekozen om te annuleren of door te gaan met downloaden ondanks de ontbrekende energielabels.

Tenslotte zijn er 3 bugs hersteld. Een tweetal betrof situaties waarbij de software een Oeps melding gaf en er daardoor geen rekenresultaten gegenereerd konden worden. De 3e bug betrof het niet kunnen openen van een berekening.