Skip to main content

We willen jullie op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling in het vakgebied: vanaf 1 januari 2024 tot 1 juli 2024 moeten alle EP-adviseurs die vóór 1 januari 2024 hun diploma hebben behaald, een verplichte bijscholing volgen. Dit is hetzelfde proces als vorig jaar. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat adviseurs op de hoogte blijven van de recentste wijzigingen in de NTA 8800 en opnameprotocollen, en leren van veel voorkomende fouten.

Voor onze trainingen behandelen we meer dan alleen de verplichte stof. We geven ook praktische tips hoe complexe situaties ingevuld moeten worden, gebaseerd op feedback die wij hebben ontvangen via onze servicedesk. We starten met de bijscholing zodra de software gereed is, vanaf april. Bovendien kun je bij ons rekenen op ervaren docenten uit de praktijk.

Benieuwd naar de nieuwe normen? De wijzigingsbladen zijn onlangs gepubliceerd voor internetconsultatie. In februari komen de geïntegreerde versies van de ISSO protocollen beschikbaar.

Zonder deelname aan de bijscholing zal de geldigheid van een behaald diploma na 1 juli 2024 vervallen, dus meld u nu aan!

Inschrijvingen zijn nu geopend op verschillende locatie en data. Klik hier om u aan te melden!